Pomiędzy największym kawałkiem piaskowca a tyną szybą jest jakieś 3-4 cm ( przy dnie )... pod tą skośną półką jest otwór przez który ryby wchodzą i wychodzą... i myślę że spodobało im się to miejsce bo wiele ryb tam wchodzi i wychodzi nawet wydaje mi się że czatują żeby tylko tam wejść.... hmmm miejsce schadzek.....
Zbiornik 126L 80/35/45
1x20W GLO-AQUA i 1x20W GLO-LIFE Filtr wewnętrzny 500l/min 2 wkłady gąbka i ceramika
Osada narazie 15 sztuk yellow i 10 sztuk
saulosi(natura dokona selekcji )
Dwie prawdy życiowe
1.Nie jeździć szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać.
2.Oo==vw==oO na zawsze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.03.2009, 20:52 {2} przez hyper74.)
Do zbiornika dodałem kilka sztuk saulosi... Niech się porozstawiają po kątach i ustalą co trzeba a potem będziemy wybierać i pozostawimy jakiś składzik.
i jeszcze kilka fotek... ale są strasznie ciekawskie, wystarczy podejść do aqua-rium a już wszystkie są przy szybie.. nie sądziłem że tak mnie wciągnie....
Posty zostały połączone-proszę korzystać z opcji "edytuj".
Zgodnie z punktem pierwszym regulaminu,wątek nowego akwarium został wyodrębniony.
Zbiornik 126L 80/35/45
1x20W GLO-AQUA i 1x20W GLO-LIFE Filtr wewnętrzny 500l/min 2 wkłady gąbka i ceramika
Osada narazie 15 sztuk yellow i 10 sztuk
saulosi(natura dokona selekcji )
Dwie prawdy życiowe
1.Nie jeździć szybciej niż twój anioł stróż potrafi latać.
2.Oo==vw==oO na zawsze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2009, 22:58 {2} przez Olek.)
Sympatyczne te "lelupki"... Jak byłam młodsza to strasznie mi się podobały w sklepach akwa z niebieskimi i żółtymi pysiami razem, jakkolwiek by się zwały. Kiedyś , po wnikliwej lekturze, na pewno się skuszę na Malawi (no i "lelupki"), ale za ile lat to nie wiadomo, bo mam same długowieczne ryby