8
Tak poczytałam te posty i doszłam do wniosku ze nie warto się pluć jak on o was mówi naiwni oni ci doradzają mówią prawde
18l pojemniczek śmieszne i żałosne
Wiesz co daj koleżance to akwa na czas wakacji niech ona ma włączony filter 18 litrów to nie jest dużo by je przenieść
Vhoviaż dla dobra rybek albo je oddaj do sklepu szkoda mi ich
33
Ja poleciłabym, abyś oddał te wszystkie ryby komuś do lepszych warunków zanim zejdą z tego świata....['] dla rybek bo i tak nas nie posłuchasz.
Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !
Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.
1
raczej nie bo pochwili bendą glony i bedzie amoniak i się zatrują
9
Żal mi tych ryb.Siebie człowieku zamknij z rodziną i znajomymi w łazience 2 na 2 i siedź tam przez wakacje bez tlenu,okej?
25
Tez chcialam krzyczec jak czytalam te wypowiedzi ale nie ma co robic nagonki i krytykowac niewiedze tylko pomoc.
Bez filtra zadna ryba sie obejsc nie moze, w naturze wody wymieniaja sie na okraglo. W akwarium ten proces jest zastapiony wlasnie filtrem. Moze osoba, ktora bedzie przychodzic i karmic Twije ryby zgodzi sie je przetrzymac u siebie???
A na wyjezdzie postaraj sie nie wydawac za duzo na lody itp. Odloz troche i po powrocie kup im godniejsze akwarium. Jezeli boisz sie o koszt, to gwarantuje, ze na allegro znajdziesz fajne zestawy w odpowiedniej cenie...
Zastanow sie, prosze dla dobra rybek.
10
Kończymy.
Wszyscy zainteresowani zdążyli już napisać, że ryby bez filtra nie wytrzymają oraz wyrazić swoją opinię na temat założyciela tematu.
P. Akwarysta dawno już pewnie wrócił z wakacji ale i tak nie przeczyta Waszych uwag, bo na forum najwyraźniej się obraził.
Zwracajcie proszę uwagę na datę ostatnich postów w temacie, w którym zamierzacie się wypowiedzieć.
Tu nic nowego się już nie wymyśli, można najwyżej w nieskończoność dublować posty.
Zamykam - Kejdi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.08.2009, 20:11 {2} przez
Kejdi.)