• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

CO2 a napowietrzanie

pH masz teraz stabilne bo nie podajesz Co2 a zacznij podawać i odczekaj troszke i zobaczysz.
Pamiętaj żeby zabezpieczyć się przed wybuchem bimbrowni, niby tanio ale jak dla mnie niebezpiecznie Wink

(10.05.2014, 12:12)wtelek1 napisał(a):  pH masz teraz stabilne bo nie podajesz Co2 a zacznij podawać i odczekaj troszke i zobaczysz.
Pamiętaj żeby zabezpieczyć się przed wybuchem bimbrowni, niby tanio ale jak dla mnie niebezpiecznie Wink

Masz rację, właśnie sprawdziłem i w mniejszym akwarium, w którym podaję CO2 od 2 miesięcy czymś takim http://www.zooprofi.de/images/product_im...0271_0.jpg pH mam 6,8 przy KH 5. Muszę doczytać o CO2 a pH.

Skoro w akwarium woda ma PH 6.8 a twardość KH to 5 więc zawartość CO2 w wodzie jest optymalna --> http://www.liczby.pl/kalkulatory/kalkula...w-akwarium
I dalej podtrzymuję opinię że CO2 dozuje się w akwarium 24/7/365 - tyle.

Akwarystyka to fajne hobby ;)

Kiedy będzie tlen w wodzie które produkują rośliny i falującą tafla
To nawet wysokie dawki co2 nie powinny zaszkodzić
Jakie sole i jakie reakcje z co2? Smile

Zamiast soli wolę nazwę związek Smile, mi tam twardość nigdy nie spada nawet przy wysokim poziomem co2. bo chyba to niemożliwe, spadać może tylko ph.

In response to the lady asking about open ai trading, stock analysis, ai intelligence stocks, invest in ai companies, ai based stock market prediction, best free stock research app, ai to predict stocks, ai technology stocks, ai trading apps, stock gpt, I highly suggest this my website on AI stock trading advice or best stock market advice, ai for share trading, cheap ai stocks to buy, ai stock futures, ai stock portfolio, free stock analysis, best stock market research tools, gpt chat stock, best websites for stock market research, best stock investing software, not forgetting sites such as this click for source on AI stock prediction tips which is worth considering with stock generator, best stock picking tools, best trading tools software, best stock forecast app, stock forecast tool, best stock prediction sites, ai forecast stock, shares in chat gpt, ai stock picker, incite stock, not forgetting sites such as this continue for AI stock analysis advice which is also great. Also, have a look at this continue reading this on AI stock trading advice and don't forget stock ai companies, ai stocks, stock market ai, stock analysis company, stock forecast app, trading ai software, trading on the market, best stock prediction website, best free stock advice website, investing analysis, and don't forget this full report for AI stock investing advice as well as best stock market analysis, stock market analysis platform, open ai buy stock, stock ai companies, best tools to predict stock market, get the facts about as well as ai for stock market prediction, stock market prediction tools, free stock analyzer tool, best stock picker, analyzing stocks for beginners, for good measure. Check more @ Updated Healthy Nutrition Supplement Website 9177dbf

Skocz do: