• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wreszcie jest!

Po prawie 4 tygodniach dojżewania akwarium zakupiłem ryby-szczelinowce leleupi. Jest to parka(jeszcze nie dokońca dobrana) ale potrzeba im troche czasuSmile) Przed chwilą odbyło się pierwsze karmienie mrożoną artemią, jadły jak szaloneSmile). Do dyspozycji mają 60l, a w środku 3-4 kilo piaskowca. Niestety narazie niedysponuje zdjęciami z powodu braku cyfrówkiSad

no to życzę ci powodzenia w hodowli!! I z niecierplowścią czekam na zdjęcia Smile

Gratuluje zakupu !! Czekam z niecierpliwością na fotki i życzę dalszych sukcesów i conajmniej po2jenia obsady Wink

Nowe newsy!
Te leleupki jakieś dziwne sąSmile) Napoczątku samica była w górnym prawym rogu akwa i gdy samiec do niej podpływał "żeby sie zaprzyjażnić"
odrazu go odganiała. Mineło 2 dni i sytuacja się odwróciłaSmile) samica jest tera za filtrem samiec w skałkach i samica podpływa do samca "żeby sie zaprzyjażnić" to samiec ją odrazu wyganiaSmile)), ale samica tylko kożysta z tego, że jest na górze akwa(dzisiaj zjadła mu prawie całą artemieSmile) A z tego samca to niezły "BOB budowniczy" z dnia na dzień przekopuje mi całe akwa(aż się boje co będzie jutroSmile)

no to gratki ja tez mam lelelupi switne rybki tylko moje sa jeszcze male ale urosnaSmile

Cytat:Nowe newsy!
A z tego samca to niezły "BOB budowniczy" z dnia na dzień przekopuje mi całe akwa(aż się boje co będzie jutroSmile)

to samo mam z moimi pyszczakami. Wczoraj pozakopywałem im wszystkie dziury (były takie wielkie, że aż kamienie się zapadły :shockSmile a dzisaj są już prawie takie same jak przed zakopaniem Wink Przez te wykopry musiałem wywalić większość roślinek, które jeszcze jakoś się trzymały, bo były cały czas zakopywane Sad

Skocz do: