Temat zamknięty
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Potrzebuję pinie pomocy!!!Mój zwierzaczek umiera :(

Od dwóch miesiecy mam Aksolotla Meksykańskiego, niestety od kilku dni cos ma na skrzelach, jakas biala substancja pokrywa mu skrzelaSad on proboje sobie to sciagnac, ale nie moze... prosze was bardzo mocno!!! jesli wiecie cokolwiek na ten temat piszcie!!!! E-mail widac!!!! blagam o szyka odpowiedz!!!!!!

Żyje jeszcze :?:
To podaj kilka danych:
litraz akwa
temp wody
filtr
Co2 / no3
I jakich srodkow chem. uzywalas (uzywasz).
itp.

Jeszcze zyje. akawarium okolo 50 l , filtr (obecnie dwa, zeby mial jeszcze lepiej dotleniona wode, bo te skrzela coraz gorzej) atman na 50l wody. dodalam akryflawiny... okolo 15 kropel.... bardzo prosze o pomocSad(((((((

witam! mam stronke z opisami wszystkich chorob ryb akwariowych daje ci adres przeczytaj wszystko uwaznie sa podane objawy przyczyny i oczywsiice leczenie oto ona http://www.akwarystyka.com.pl/ twoja rybke powinno das sie uratowac jesli choroba nie jest zabardzo rozwinieta- pozdrawiam

Kamil to nie jest stronka tylko forum :!:
Jezeli chcesz komus pomoc i juz zabierasz sie za podawanie linkow to podawaj go do konkretnej strony (podstrony) By ktos nie musial tracic czasu na szukanie :!: :!:
Pozdro Big Grin

i jak, udało się rybę wyleczyć? żyje jeszcze? bo po Twoim opisie wygląda to na zaawansowaną pleśniawkę...
Temat zamknięty

Skocz do: