• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Testy NO3 ma ktoś skale barw?

Cześć.

Mam problem, kupiłem ostatnio w zoologicznym w którym byłem okazyjne, testy zooleka na NO3. Niestety okazalo sie, że pudełko jest niekompletne - nie ma skali barw i szpatułki do sypkiego odczynnika. Dodatkowo zapodziałem gdzies rachunek z tego zakupu więc z wymiany nici.
Chciałem zrobić dziś testy tych azotanów... Kupił bym nowy zestaw, ale w mojej miejscowości nie ma zoologicznego i musiałbym jechać 25 km.

Jeżeli ktoś dysponuje tym testem i mogłby zrobić fotke skali barw i wyglądu szpatułki to był bym niezwykle wdzięczny...

Who fights to long against the dragons becomes a dragon himself...

Szpatułkę musisz mieć, bo tylko ona gwarantuje poprawne odmierzenie proszku.

Każdy temat w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
Pisz poprawnie !

Od czasu stworzenia Internetu ruch obrotowy Ziemi jest przede wszystkim napędzany przez zbiorowe obracanie się nauczycieli języka polskiego w grobach.

No nie wiedziałem w sumie jak wygląda ta szpatułka i nie wiedziałem czy będzie konieczna oryginalna.
Mam zestaw pomiarowy tetry za grubą kase i tylko kurczak nie wiem czemu sępili w nim testów na azotany...

Na szczęście azotyny są na bardzo bezpiecznym poziomie więc i NO3 nie powinno być wysokie.

No nic będe musiał się udać w poniedziałek po jescze jedno opakowanie. To stare potraktuje jako zapasTongue

Dzięki za odpowiedź. Myślę, że temat można usunąć.

Who fights to long against the dragons becomes a dragon himself...

Skocz do: