• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

obsada 200x60x60

I jak tam z obsadą? Działasz już coś?

taki mix;
p.cytrynowa (para)
p.Vieja bifasciatum (para)
p.perlowa (para)
do tego zestawu moze plecostomusa i zastanawiam sie jeszcze nad plaskobokami.Jestem na etapie zbierania informacji oraz zakupu sprzetu
2 x Unimax500 .Wyposazenie i elementy aranzacji nie sa tanie wiec to troszke potrwa zanim pierwsze ryby pojawia sie w zbiorniku.

Myślałeś o pielęgnicach szmaragdowych? Piękne ryby, rosną wielkości cytrynowej i pawiookiej. Kolega ma w swojej 450L, naprawdę wspaniałeSmile a jak skaczą ponad tafle i z łyżeczki mięcho skubią Big Grin

Dolnośląskie Forum Akwarystyczne:
www.dfa.net.pl

805L

Mysle ze ciezko by jej bylo przy takiej obsadzie bo to jest dosc spokojna,majestatyczna ryba i tylko w okresie tarla wykazuje agresje.

victus napisał(a):Myślałeś o pielęgnicach szmaragdowych? Piękne ryby, rosną wielkości cytrynowej i pawiookiej. Kolega ma w swojej 450L, naprawdę wspaniałeSmile a jak skaczą ponad tafle i z łyżeczki mięcho skubią Big Grin

A Twoj kolega może rozmaża te szmaragdowe?

lysypiotrek napisał(a):taki mix;
p.cytrynowa (para)
p.Vieja bifasciatum (para)
p.perlowa (para)
do tego zestawu moze plecostomusa i zastanawiam sie jeszcze nad plaskobokami.Jestem na etapie zbierania informacji oraz zakupu sprzetu
2 x Unimax500 .Wyposazenie i elementy aranzacji nie sa tanie wiec to troszke potrwa zanim pierwsze ryby pojawia sie w zbiorniku.

Możesz sprobowac z płaskobokami, nie jest powiedziane ze te pielegnice je wykonczaSmile
Jak juz bedziesz mial te 3 pary pielegnic w akwa to chetnie poogladam jakies filmy YT,
mala propozycja zeby p.perłowe był najmniejsze z tych 3 gatunkowWink

tak jak mowilem pewnie chwile to potrwa zanim pierwsze okazy pojawia sie w akwa ale napewno wstwie jakis filmik czy fotki..Jestem otwarty na dalsze sugestje i porady.
dzieki za pomoc
.
pozdrawiam Piotrek

Skocz do: