• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[63L] by Przemek0722 (aktualizacja 3 stona)

dokup sobie rośliny pływające z góry, będzie ładnie wyglądałoSmile pozdrawiam

Miały być cuda a praktycznie nic nie zrobiłem, no może poza małymi przemeblowaniami i wymianą światła na OSRAM FLUORA a i jeszcze w wodzie zanurzony jest korzeń Filodendrona (podobno pomaga, zobaczy się)
Wciąż zbieram na filtr możliwe, że niedługo uzbieram. I co najgorsze mam problem z glonami chyba nicienie wszędzie małe zielone nitki..

Mała aktualizacja jak akwa wygląda.

Załączone pliki Miniatury

Nie jest najgorzej, ale to podłoże... Samo się prosi o wymianę na jednolite Wink

[182l] Wkrótce - Bojownikowo.
[60l] Ogólne - Ramirezy ;)
[25l] Krewetkarium ~~<33
http://www.akwaswiat.net/-25l-pierwsze-k...140-3.html

Przemek0722 napisał(a):Tło jest oczywiście że jest z worka na śmieci. Właśnie myślę o zmianie na brystol a lepiej na jakieś strukturalne, ale to z czasem.

Nie trzeba zbierać na strukturalne, dobrze pomiętolony czarny brystol wstawiony za akwarium robi niegłupie wrażenie "skały". I to kosztem 2 zł Smile

mcda-p napisał(a):Nie trzeba zbierać na strukturalne, dobrze pomiętolony czarny brystol wstawiony za akwarium robi niegłupie wrażenie "skały". I to kosztem 2 zł Smile
Oj tak - dokładnie Smile
A jak weźmiesz brązowy to bedzi przypominał korę drzewa Smile wiem, bo miałam takie tło

nefrete1 napisał(a):
mcda-p napisał(a):Nie trzeba zbierać na strukturalne, dobrze pomiętolony czarny brystol wstawiony za akwarium robi niegłupie wrażenie "skały". I to kosztem 2 zł Smile
Oj tak - dokładnie Smile
A jak weźmiesz brązowy to bedzi przypominał korę drzewa Smile wiem, bo miałam takie tło

Tak zrobię, zamiast zbierać na strukturalne mogę włożyć te pieniądze w coś innego. Choćby w filtr albo rośliny chociaż nie bardzo gdzie mam je posadzić...

Smile

Skocz do: