Sonda: Pomysł z weekendem akwarystycznym i giełdą wypali ?
Nie ma szans
Tak
Uwaga: To jest publiczna sonda, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowałeś.   Wyniki sondy

• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Spotkanie Akwaswiata :)

Witam was po dłuższej przerwie! Big Grin
Wpadłem na taki pomysł, aby zorganizować podobny weekend akwarystyczny, jaki odbył się w Katowicach 8 i 9 czerwca. Moim zdaniem to bardzo dobry sposób na spotkanie się na żywo i w wypromowaniu forum.
Każdy użytkownik, który by się zapisał, mógłby dostać plakietkę z imieniem i nazwiskiem + login z forum. Myślę, że o sponsoring ciężko nie będzie, bo sklepy akwarystyczne czekają na okazję żeby się pokazać Smile. Jeśli będą chętni to z przyjemnością postaram się o załatwienie jakiejś sali, rozdaniu plakatów, ale przydała by się osoba w wieku +18, bo z niepełnoletnim nie wszyscy chcą rozmawiać, a już na pewno nie sponsorzy.
Co myślicie o moim pomyśle?

GORĄCO Pozdrawiam ( bo ciężko ostatnio o pogodę Wink )
Pawciotr, Paweł

Nowe 112 litrów :):):):):) Na razie w budowie :)

http://www.akwaswiat.net/-112l-towarzysk...#pid265554

Pomagam w przeprowadzaniu restartu akwarium w odległości do 20km od Jastrzębia-Zdroju
info gg: 9823462

No pomysł może ciekawy ale ciężko będzie z synchronizacją użytkowników... To nie jest forum regionalne więc trudno będzie ustalić miejsce, które będzie odpowiadać większości.
Myślałeś już o czymś konkretnym, tzn. miejsce i data?

Pewnie nie wypali ale spróbwać można Wink

Takie rozmowy były już jak kiedyś komuś się zachciało darmowych gadżetów z logo forumSmile Później pisano o koszulkach (oczywiście nie darmowych) ale jakoś słuch o nich też zaginął chyba, że coś przegapiłem. Według mnie brutalna prawda jest taka, że forum podupadło (miejmy nadzieję, że chwilowo) i szanse na to, że takie spotkanie wypali są zerowe. Co najwyżej spotkają się osoby mieszkające niedaleko siebie przy kuflu oranżadyWink Nie ma szans żeby ktoś jechał przez pół Polski po to by tylko pogadać. Gdyby takie spotkanie zaaranżować przy okazji jakichś targów to OK ale nawet wtedy nie liczyłbym na cuda.

Też myślę, że mało kto jechałby przez pół polski spotkać się i pogadaćo akwarystyce. Widzę jak sytuacja wygląda na warszawskim forum, ma ktoś 30 minut drogi do knajpy gdzie się spotykamy i narzeka, że daleko (przejazd w sumie jak za darmo, bo skoro ma się bilet miesięczny to czy się korzysta czy nie opłata ta sama). Tamto forum jest aktywniejsze, a na spotkaniach bywa zazwyczaj 10 osób.

Pomysł fajny, ale jak wiele innych raczej nie wypali.

Prawdziwi akwarysci napewno będą w wrześniu w wroclawiu.

(13.06.2013, 13:27)edison napisał(a):  Prawdziwi akwarysci napewno będą w wrześniu w wroclawiu.

Nie sądzę, aby prawdziwego akwarystę poznawało się po tym gdzie się pokażę Smile .

Jako miejsce wybrał bym chyba te Katowice, bo jedne z główniejszych miast Polski do których mam mniej więcej blisko (50 kilometrów ) a data zależnie od ludzi...

Fajnie byłoby się spotkać na żywo a nie tylko na forum klepać Big Grin

Nowe 112 litrów :):):):):) Na razie w budowie :)

http://www.akwaswiat.net/-112l-towarzysk...#pid265554

Pomagam w przeprowadzaniu restartu akwarium w odległości do 20km od Jastrzębia-Zdroju
info gg: 9823462

Widzisz tu jest właśnie to o czym pisałem. Wybierasz sobie najbliższe miasto (no i to jest normalne) do zorganizowania spotkania. Gdybym to organizował ja to pewnie było by w Gdańsku a szczerze wątpię żebyś jechał taki kawał. Takie spotkania to proponuję na razie organizować przy wspomnianym kuflu oranżady jedynie z forumowiczami z najbliższej okolicy. Potem zobaczysz czy warto myśleć o czymś większym ale od razu mówię, że to nie wypali.

Skocz do: