3
Zdecydowanie Mozilla Firefox i żadna inna

22
Ja się przerzuciłem na Mozillę

bo podkreśla błędy
3
Nie tylko podkreśla błędy, ma milion innych przydatnych wtyczek - wystarczy poszukać na forach i zawsze można znaleźć coś dla siebie. Ja od początku używam wtyczki dzięki której mogę wszystko otwierać w "nowych kartach" a nie nowych stronach jak w IE... a już samo podkreślanie błędów i te karty bardzo mi ułatwiają surfowanie po sieci :]
22
Venture_NS napisał(a):Nie tylko podkreśla błędy, ma milion innych przydatnych wtyczek - wystarczy poszukać na forach i zawsze można znaleźć coś dla siebie. Ja od początku używam wtyczki dzięki której mogę wszystko otwierać w "nowych kartach" a nie nowych stronach jak w IE... a już samo podkreślanie błędów i te karty bardzo mi ułatwiają surfowanie po sieci :]
No tak. Co do kart to opera ma lepsze ustawienia np: Przejscie z karty do karty jednym przyciskiem, w mozilli trzeba wciskac 2 co jest uciążliwe. Muszę w ustawieniach zmieniać
14
Mozilla Firefox, Operę też lubię, ale Mozillę chyba najbardziej... IE wcale się nie łapię, nie jestem do IE przyzwyczajona
GG: 6306572 :*
15
ja używam IE i Opery, Opera jest lepsza ale zauważyłem, że w IE szybciej otwierają się stronki