Sonda: jaka jest twoja wyszukiwarka netowa
mozilla
opera
internet explorer
ares
zadna z tych
inna
    Wyniki sondy

• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

jaką przeglądarkę internetową lubisz najbardziej?

Zdecydowanie Mozilla Firefox i żadna inna CoolTongue

Ja się przerzuciłem na Mozillę Big Grin bo podkreśla błędy Big Grin

Nie tylko podkreśla błędy, ma milion innych przydatnych wtyczek - wystarczy poszukać na forach i zawsze można znaleźć coś dla siebie. Ja od początku używam wtyczki dzięki której mogę wszystko otwierać w "nowych kartach" a nie nowych stronach jak w IE... a już samo podkreślanie błędów i te karty bardzo mi ułatwiają surfowanie po sieci :]

Venture_NS napisał(a):Nie tylko podkreśla błędy, ma milion innych przydatnych wtyczek - wystarczy poszukać na forach i zawsze można znaleźć coś dla siebie. Ja od początku używam wtyczki dzięki której mogę wszystko otwierać w "nowych kartach" a nie nowych stronach jak w IE... a już samo podkreślanie błędów i te karty bardzo mi ułatwiają surfowanie po sieci :]

No tak. Co do kart to opera ma lepsze ustawienia np: Przejscie z karty do karty jednym przyciskiem, w mozilli trzeba wciskac 2 co jest uciążliwe. Muszę w ustawieniach zmieniać

Mozilla Firefox, Operę też lubię, ale Mozillę chyba najbardziej... IE wcale się nie łapię, nie jestem do IE przyzwyczajona Tongue

GG: 6306572 :*

ja używam IE i Opery, Opera jest lepsza ale zauważyłem, że w IE szybciej otwierają się stronki

Skocz do: