02.12.2013, 17:47
Witam wszystkich
. Zdecydowałem się na zakup akwarium i zajęcie się akwarystyką
. Do rzeczy Jestem z Lubina województwo dolnośląskie tak więc. Jaki sklep Zologiczny polecacie w celu dokonania zakupu jak na razie byłem w Legnicy KaKaDu. Chyba jeden z większych sklepów w promieniu 20 km. Może gdzieś dalej? Słucham waszych propozycji. Przymierzam się tak do 100 L. Troszkę mi się udało odłożyć. Myślę że naprawdę wszystko fajnie bedzie wyglądać tylko pytanie gdzie zakupić wszystko?
Nawiasem mówiąc. Wiem, że podobny temat jest ale mnie interesuje tylko okolice dolnego śląska a dokładnie Lubina. I co najważniejsze zaczynam wiedzieć coraz to więcej na temat akwarystyki dzięki waszym lekturą.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc
. Zdecydowałem się na zakup akwarium i zajęcie się akwarystyką
. Do rzeczy Jestem z Lubina województwo dolnośląskie tak więc. Jaki sklep Zologiczny polecacie w celu dokonania zakupu jak na razie byłem w Legnicy KaKaDu. Chyba jeden z większych sklepów w promieniu 20 km. Może gdzieś dalej? Słucham waszych propozycji. Przymierzam się tak do 100 L. Troszkę mi się udało odłożyć. Myślę że naprawdę wszystko fajnie bedzie wyglądać tylko pytanie gdzie zakupić wszystko?Nawiasem mówiąc. Wiem, że podobny temat jest ale mnie interesuje tylko okolice dolnego śląska a dokładnie Lubina. I co najważniejsze zaczynam wiedzieć coraz to więcej na temat akwarystyki dzięki waszym lekturą.
Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc