12.06.2013, 21:59
Witam was po dłuższej przerwie! 
Wpadłem na taki pomysł, aby zorganizować podobny weekend akwarystyczny, jaki odbył się w Katowicach 8 i 9 czerwca. Moim zdaniem to bardzo dobry sposób na spotkanie się na żywo i w wypromowaniu forum.
Każdy użytkownik, który by się zapisał, mógłby dostać plakietkę z imieniem i nazwiskiem + login z forum. Myślę, że o sponsoring ciężko nie będzie, bo sklepy akwarystyczne czekają na okazję żeby się pokazać
. Jeśli będą chętni to z przyjemnością postaram się o załatwienie jakiejś sali, rozdaniu plakatów, ale przydała by się osoba w wieku +18, bo z niepełnoletnim nie wszyscy chcą rozmawiać, a już na pewno nie sponsorzy.
Co myślicie o moim pomyśle?
GORĄCO Pozdrawiam ( bo ciężko ostatnio o pogodę
)
Pawciotr, Paweł

Wpadłem na taki pomysł, aby zorganizować podobny weekend akwarystyczny, jaki odbył się w Katowicach 8 i 9 czerwca. Moim zdaniem to bardzo dobry sposób na spotkanie się na żywo i w wypromowaniu forum.
Każdy użytkownik, który by się zapisał, mógłby dostać plakietkę z imieniem i nazwiskiem + login z forum. Myślę, że o sponsoring ciężko nie będzie, bo sklepy akwarystyczne czekają na okazję żeby się pokazać
. Jeśli będą chętni to z przyjemnością postaram się o załatwienie jakiejś sali, rozdaniu plakatów, ale przydała by się osoba w wieku +18, bo z niepełnoletnim nie wszyscy chcą rozmawiać, a już na pewno nie sponsorzy.Co myślicie o moim pomyśle?
GORĄCO Pozdrawiam ( bo ciężko ostatnio o pogodę
)Pawciotr, Paweł
Nowe 112 litrów :):):):):) Na razie w budowie :)
http://www.akwaswiat.net/-112l-towarzysk...#pid265554
Pomagam w przeprowadzaniu restartu akwarium w odległości do 20km od Jastrzębia-Zdroju
info gg: 9823462