03.05.2011, 19:15
Przepraszam Was bardzo, że znowu pytam o gupiki. Ale ostatnio miałam gupika w ciąży i dałam ją do kotnika i po długim już czasie zdechła, nic nie chciała jeść i nie urodziła. Teraz mam nowe dwa gupiki i mam pytanie do tego czy one są naprawde w ciąży, boje sie, ze znowu mi zdechną jak włożę je osobno. Oto ich zdjęcia. Troche nie wyraźne są ponieważ uciekały przed zdjęciem. (są bardzo ruchliwe) I oby dwie tak wyglądają, tylko, zę jedna jest grubsza.
Jak przeławiasz ryby do słoika bez filtra i grzałki to nie dziw się, że zdychają
Ostrzeżenie:
dublowanie wątków, brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, czcionka w nazwie tematu - 15%
Poczytaj o podstawach akwarystyki, korzystaj z opcji SZUKAJ i przeglądaj tematy podwieszone w poszczególnych działach.
Zamykam - Kejdi
Jak przeławiasz ryby do słoika bez filtra i grzałki to nie dziw się, że zdychają
Ostrzeżenie:
dublowanie wątków, brak umiejętności czytania ze zrozumieniem, czcionka w nazwie tematu - 15%
Poczytaj o podstawach akwarystyki, korzystaj z opcji SZUKAJ i przeglądaj tematy podwieszone w poszczególnych działach.
Zamykam - Kejdi