12.04.2011, 18:33
Witam. To co dzisiaj zobaczyłem przyprawiło mnie o dreszcze. Nie będę opisywać, widać doskonale na zdjęciu.

Informacje o akwa:
pojemność 20l, grzałka 50W 25 stopni, filtr 3W, żarówka 9W Philips ok 14 godzin naświetlania
rośliny wszystkie żywe ( rzęsa wodna, moczarka kanadyjska i jakaś trawa z długimi liśćmi)
obsada:
2 neony czarne ( zdechły 4 dni temu )
4 dorosłe neony innessa ( zdechły 2 dni temu)
4 małe neonki innessa ( 1 zdechł dzisiaj )
i glonojad, ma pewnie około 1,5 roku ( żywy jeszcze!!!)
Nie wiem co się dzieje, nic nie dodawałem do wody, karmię ryby regularnie.
Mój brat około 10 dni temu kupił 4 małe neonki.
Akwarium mam od 3 lat, nigdy wcześniej nie zdażyło się nic podobnego. Proszę o pomoc. Myślę że podałem wszystkie potrzebe informacje

Informacje o akwa:
pojemność 20l, grzałka 50W 25 stopni, filtr 3W, żarówka 9W Philips ok 14 godzin naświetlania
rośliny wszystkie żywe ( rzęsa wodna, moczarka kanadyjska i jakaś trawa z długimi liśćmi)
obsada:
2 neony czarne ( zdechły 4 dni temu )
4 dorosłe neony innessa ( zdechły 2 dni temu)
4 małe neonki innessa ( 1 zdechł dzisiaj )
i glonojad, ma pewnie około 1,5 roku ( żywy jeszcze!!!)
Nie wiem co się dzieje, nic nie dodawałem do wody, karmię ryby regularnie.
Mój brat około 10 dni temu kupił 4 małe neonki.
Akwarium mam od 3 lat, nigdy wcześniej nie zdażyło się nic podobnego. Proszę o pomoc. Myślę że podałem wszystkie potrzebe informacje

Proponuję zamknij się w pokoju 2x2x2 z 3 rosłymi facetami i posiedź tam z trzy dni, od razu zrozumiesz jakie piekło mają (miały na szczęście w większości) Twoje ryby. A jeśli tak bardzo przeszkadza Ci jak Cię nazwałem to idź z tym do pewnego polityka, on razem z Tobą się obrazi