• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[65l - ogólne] Moje Pierwsze Akwarium:)

Wyjmij te wszystkie muszle! To nie tanganika! Woda ci stwardnieje i będzie płacz... trzeba bylo poczekać na 120 litrów i potem się chwalić akwarium a nie teraz pokazywać to nie wiadomo co.

Za mało podłoża tam masz

faktycznie moglem najpierw poczytac.co do skalarow to rozmawalem z paroma osobami ktore powiedzialy ze minimum dla skalara to 50l.i ze nic takiego im sie nie dzieje po prostu urosna wieksze
sory mniejsze
nie chcialem zaczynac od 120 jak juz wczesniej wspominalem to pierwsze akwarium i jestem poczatkujacy w tym temacie dlatego dziwia mnie te naloty zamiast dobre rady spokojnie tez sie da wytlumaczyc

Posty zostały połączone, nie piszemy posta pod postem, korzystaj proszę z opcji EDYTUJ - Kejdi

Poczytaj o procesie karłowacenia ryb, tym co niesie to dla ryby. Całe akwarium jest do przerobienia, obsada do wymiany. Kiedy będziesz zakładał ponownie zbiornik. Najpierw lektura (forum, internet, prasa, książki) następnie załóż temat na forum jakim zbiornikiem dysponujesz, ludzie ci pomogą coś dobrać.
Co do litrażu dla skalarów proszę nie słuchaj idi...w, szczególnie w sklepach zoologicznych.

zlitujcie się nad nim!!!!!!!!!!
ja też popełniłem kilka błędów tj.pyszczaki yellow w 60 l.......Sad

ale u mnie to chyba rodzinne...mama miała skalary w 35lSad

Skocz do: