• 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[200l - Ogólne] Moje akwa

Jezeli akwa jest za blisko sciany powiedz tacie zeby je odsunal proste .

Ponad 200 kg nie będzie chyba łatwo... .Jak by mu zależało to by zrobił.

kacperkrzyz napisał(a):Ponad 200 kg nie będzie chyba łatwo... .Jak by mu zależało to by zrobił.

Zależeć zależy, ale przesunąć akwa to raczej trudna sprawa tym bardziej przy lichej podłodze Big Grin
W akwa jest sporo zmian, ale tło i żwir raczej naraziej nie zmienię. Myślę, że może wiosną. Teraz chodzi mi wyłącznie o dobro rybek i roślinek. Jeśli chcecie foty to dam, ale nie chcę kolejny raz czytać o moim tle i podłożu bo to już robi się nudne.Tongue

jak zmienisz tło to da ci o 100% lepszy wygląd a z podłoża to wyzbieraj kolorowe kamyki i też będzie git tymczasowo Smile
też tak robiłem

Winkpełnego akwa sie nie przesuwaWink

obsada: 112L
4 neonek
3 danio czerwonych
1 gurami całujące
13 kirysków z własnej hodowli :)
1 gurami dwu plamisty
1 glonojad
1 karlik szponiasty

raqu93 napisał(a):jak zmienisz tło to da ci o 100% lepszy wygląd a z podłoża to wyzbieraj kolorowe kamyki i też będzie git tymczasowo Smile
też tak robiłem

Winkpełnego akwa sie nie przesuwaWink

Nie widziałeś mojej podłogi. Kiedyś przesunąłem coś ciężkiego po niej i tylko porysowałem ją.Tongue
Dzisiaj odłowiłem z ogólnego dwa małe mieczyki. Dziwota, że utrzymały się przy 5 skalarów polujących na coś żywego 24h/dobę.Big Grin
Trzymam je w kotniku w 25l baniaczku. Jedyne co jest tam ładne to korzeń, na którym wczoraj sam obwiązałem nitką mech. Mam tam dorastające gupiki. Nie przestraszcie się, ale mam ich tam ponad 20. Jak będą prawie dorosłe to wydam do zoologicznego.Smile
Co do 200l baniaczka to dołożyłem jeszcze rogatka i także bardzo ładnie mi wyszło obwiązanie nitką mech na drugim kokosie. Jak chcecie wrzucę później fotki.Wink

no dodaj zobaczymy

obsada: 112L
4 neonek
3 danio czerwonych
1 gurami całujące
13 kirysków z własnej hodowli :)
1 gurami dwu plamisty
1 glonojad
1 karlik szponiasty

Teraz fotka ogólnego 200l baniaczka z nowymi zmianami.

I fotka 25l baniaczka.

no 25l zmień żwirek na ciemny albo jasny drobniejszy i krewetki Wink, a w większym rośliny szybko rosnące mcozarka, nurzaniec, rogatek i będzie git Wink

Skocz do: