Pielęgnice -
KtośPoCoś - 26.09.2011
Witam mam takie pytanie czy pielęgnice zrobią coś tym rybom(wymienione poniżej)? Z których muszę zrezygnować żeby trzymać je w moim akwarium.
Molinezja
Gupik
Neon
Skalar
Kirysek
Zbrojnik
Prętnik Karłowaty
RE: Pielęgnice -
Akwarysta1993 - 26.09.2011
Wszystkie ryby Ci wytłuką oprócz skalarów a jakie pielęgnice chcesz mieć?
KtośPoCoś - 26.09.2011
Dzięki. Teraz to żadnych.

Chciałem się tylko upewnić przed zakupem czy nic się nie stanie moim rybom.
Kondziu360 - 26.09.2011
Zwróciłem ci już uwagę, że masz przerybiony zbiornik, a ty dalej chcesz dokładać kolejne gatunki.
Akwarysta pełną gębą...
lion122 - 26.09.2011
Raz ,że się w ogóle nie nadają to trzeba wiedzieć ,że na pielęgnice np severum gold czy mekka potrzeba dużych zbiorników

(26.09.2011, 16:19)Kondziu360 napisał(a): Zwróciłem ci już uwagę, że masz przerybiony zbiornik, a ty dalej chcesz dokładać kolejne gatunki.
Akwarysta pełną gębą...
Nie wiem po co go obrażasz ,,Akwarysta pełną gębą...,, wystarczyło powiedzieć żeby poczytał o wymaganiach różnych ryb bo jego obsada nie wygląda za dobrze
Kondziu360 - 26.09.2011
Powiedziałem to wczoraj w innym temacie, ale jak to zwykle bywa, temat w takim momencie się urywa... A tu następny temat, o dokładaniu ryb. To jest obsada na 120l?
Linf - 26.09.2011
Tak naprawdę masz już pielęgnice w swoim (i tak dla nich za małym) zbiorniku.Są to skalary.
Kesi - 26.09.2011
1. Każdy post powinien być zamieszczony w specjalnie do tego przeznaczonym dziale tematycznym.
- temat niezgodny z regulaminem.
2. Każdy post w tytule powinien zawierać ogólny opis problemu.
- zły dział, pytanie powinno być w dziel Obsady w wątku dotyczącym konkretnego litrażu.
Zamykam.
Na przyszłość proszę przeczytać najpierw wymagania danego gatunku co do wielkości akwarium, parametrów wody i towarzystwa. Ryby to nie pluszowe maskotki.