Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat
[split] [180L] Ameryka Południowa - Wersja do druku

+- Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat (http://www.akwaswiat.net)
+-- Forum: O forum (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Śmietnik (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=44)
+--- Temat: [split] [180L] Ameryka Południowa (/showthread.php?tid=21667)

[split] [180L] Ameryka Południowa - Kondziu360 - 13.08.2010

Po co zakładasz temat i pytasz o opinie skoro obrażasz się za negatywną? Z góry liczysz na same pozytywne?

Rozmawiamy tu o twoim czy moim akwarium? Jeśli masz zastrzeżenia do mojego to zapraszam do tematu Green Deep w galerii.

Cytat:Jak zwykle znajdzie sie jeden człowiek wyłowiony spośród tłumu który wprowadza mnie w lekki stan poirytowania.. I dzisiaj padło na człowieka o nicku Kondziu360...
cyt. ''To na pewno 180l?''
Może gdybyś raczył wziąć miarkę i podać wymiary, nie miałbym wątpliwości.

Dalsza dyskusja nie ma sensu Smile Nie zwykłem rozmawiać z gimnazjalistami.

RE: [180L] Ameryka Południowa - sq6www - 13.08.2010

(13.08.2010, 20:06)Kondziu360 napisał(a):  Po co pytasz o opinie skoro obrażasz się za negatywną? Rozmawiamy tu o twoim czy moim akwarium? Jeśli masz zastrzeżenia do mojego to zapraszam do tematu Green Deep w galerii.

Dalsza dyskusja nie ma sensu Smile Nie wykłem rozmawiać z gimnazjalistami.

Ok Kondziu... Nie będę rozwijał w moim poście więcej ideologicznych poglądów na temat wyglądu Twojego baniaczka... Napewno zabiorę głos w Twoim temacie, dziękuje tym samym za zaproszenie.. Nie no ja także nie zamierzam dyskutowac więcej.. Drogi człwieku.. Powiem tyle że jak ja kończyłem pierwsze studia, w tym czasie nie słyszano o gimnazjach, więc prosiłbym o nie sprowadzanie mnie do czasu którego nie jestem reprezentantem ani jego częścią.. I już się nie czepiam..
Już się więcej nie czepiam, choc jedna sprawa nie daje mi spokoju a dokładniej jeden wątek Twojej płytkiej wypowiedzi..
Cyt."[...]nie ma sensu Smile Nie wykłem rozmawiać z gimnazjalistami.[...]"
Wytłumacz mi jeżeli to nie problem co oznacza, albo co chciałeś nam forumowiczom przekazac, powiedziec używając tego przedziwnego stwierdzenia. Czy forumowicz miał na myśli powiedziec..
a) nie wykryłem
b) nie wykiłem
c) nie zwykły
d) nie zwykłem(bardzo mało prawdopodobne biorąc pod uwagę poprzedzajacy ten wyraz poziom postu)
e) nie uwykłem

heh, sam nie wiem.. Pozdrawiam
Kondziu
Proszę...
80(dł) x 40(szer) x 55(wys) co nam daje dokładnie 176L Brutto, więc w zaokrągleniu podaje 180....

RE: [180L] Ameryka Południowa - Kondziu360 - 13.08.2010

Może drobna literówka się zakradła?

Ale skoro jesteś już TAK dokładny i idealny żeby czepiać się słówek, to powiedz mi CO TO JEST?

W życiu nie słyszałem o czymś takim.

Na moje pytanie o sens zakładania tematu w którym nie można wyrazić własnego zdania i własnej opinii, nie odpowiedziałeś Wink Ale spodziewałem się tego po 'Panu'...

(13.08.2010, 20:25)Kondziu360 napisał(a):  Może drobna literówka się zakradła?

Ale skoro jesteś już TAK dokładny i idealny żeby czepiać się słówek, to powiedz mi CO TO JEST?

Szanowny forumowiczu... Czytaj dokładnie co piszę w postach... Napisałem "nie znam nazw" więc usprawiedliwia mnie fakt iż mogłem/mógłbym popełnic błąd w nazewnictwie. Gdybym napisał że nie znam więcej, albo nie znam pozostałych nazw w tym momencie przyznałbym Ci rację, ale niestety nie mogę.. Było by to nawet niezgodne z moim zawodem wykonywanym, bo ja w nim zawsze dążę do udowodnienia mojej racji...
Pozdrawiam

Temat jest jak najbardziej na miejscu, gdyby nie fakt iż na forach wypowiadają się takie osoby jak Ty.. A mianowicie osoby które powiedzą coś i niepotrafią się wypowiedziec wiecej w temacie. To tak jakbyś powiedział "lato" ale co lato, jakie jest to lato, po czym następuje, co się z nim dzieje, co się z nim robi?? itd. Można byłoby wiele takich rzeczy wymieniac... Wypowiedzi trzeba rozwijac, precyzowac.. Ja staram się to robic w kazdym poście... Więc nie miej do mnie żalu ani pretensji że padło na Ciebie...

Również pozdrawiam i dyskusję uważam za zamkniętą.

(13.08.2010, 20:35)Kondziu360 napisał(a):  Również pozdrawiam i dyskusję uważam za zamkniętą.

No ale ja jestem założycielem tego postu, więc chyba do mnie albo do Administratora forum nalezy ostatnie słowo a nie do Ciebie Kondziu, więc wybacz..

Mówię o mojej dyskusji z tobą... ;/
Gratuluję talentu do prowokacji.

(13.08.2010, 20:55)Kondziu360 napisał(a):  Mówię o mojej dyskusji z tobą... ;/
Gratuluję talentu do prowokacji.
Dziękuję bardzo i uznam to za komplement..
Pozdrawiam

RE: [180L] Ameryka Południowa - zwolak111 - 13.08.2010

(13.08.2010, 20:25)Kondziu360 napisał(a):  Może drobna literówka się zakradła?

Na moje pytanie o sens zakładania tematu w którym nie można wyrazić własnego zdania i własnej opinii, nie odpowiedziałeś Wink Ale spodziewałem się tego po 'Panu'...

Rotundy też jakoś za dobrze ni teges...Kondziu,może nie słyszałeś ale jak zwał tak zwał.błyksa,blyksa,itp.wystarczy japonika!jak to słyszę to jedna mi się tylko kojarzy-blyxa japonica lub blyksa japońska;