Akwaterrarium -
alexa416 - 15.03.2010
A oto moje akwa terrarium. Moje żabki lubią sobie po wychodzić na po powierzchnie. Bardzo lubią tez chować się pod tą muszelkę. Niedługo kupię filtrację i rośliny oraz korzeń.
RE: Akwaterrarium -
bercia289 - 15.03.2010
Jak koleżanka zechce poprawić temat to wie do kogo ma napisać. Zamykam.
Moje Akwaterrarium -
alexa416 - 23.03.2010
Chce się wam pochwalić moim akwa terrarium - żółwiówka. Ten filtr dziś kupiłam . Był najlepszy w sklepie i kosztował 150 zł. Ładne mam akwarium?
RE: Moje Akwaterrarium -
KrzysztofOt - 23.03.2010
Mi ten filtr wygląda na jakiś z seri FAN i jak dobrze mi się wydaje to sporo przepłacony
Shadov - 23.03.2010
alexa416 napisał(a):Ładne mam akwarium?
To jakaś prowokacja, żart czy o co chodzi?

Ja się tam nie znam, ale czy w terrariach nie powinno być jakieś miejsce żeby se te żółwie pochodziły?
Filtr tak jak pisze Krzysztof- jakiś Aquael Fan. Nie wiem jak z większymi, ale ja mój 250 l/h kupiłem za około 30zł
BlackHawk88 - 23.03.2010
Jeżeli w tym czymś mieszka żółw, to mu współczuje.
kacperkrzyz - 23.03.2010
To jest chyba Aquael fan-2 plus.Warty około 40zł... , może teraz zaczniesz czytać a potem kupować, bo przepłaciłaś bardzo dużo.Nie to że za mocny do tego akwa, to jeszcze żal na to patrzeć, pod filtr ma się ten żółw chować?Po za tym on potrzebuje wysepki jak już wyżej napisali i dobrze by było lampkę z 20W żeby mu grzała na tą wysepkę.
A tak przy okazji to gdzie jest żółw?Bo widzę tylko 1 żabę na pierwszym zdjęciu pod filtrem.
Dołączam temat do kolekcji - Olek