112l - czy ta szafka będzie odpowiednia pod planowane akwarium ? -
Adriana - 09.03.2010
Przymierzam sie do akwa 112 l, najpierw chce kupić odpowiednią szafkę i mam pytanie czy ta może być pod takie akwa
http://www.allegro.pl/item947646330_nowoczesna_szafka_pod_akwarium.html
Zależy mi na funkcjonalnej, z drzwiczkami, żeby dało się tam schować te wszystkie do akwa.
Temat został przeniesiony, nazwa poprawiona
Kejdi
RE: 112l - szafka i w ogóle... -
apri cort - 09.03.2010
Lepiej, żeby miała drzwiczki otwierane na bok.
Wydaje mi się że korzystniej zamówić zestaw akwa z pokrywą + szafka. Ja tak zrobiłam, dogadałam się z producentem i zrobił mi dwukolorową szafkę (jasne frony, ciemne boki) pasującą do reszty mebli w pokoju. Za zestaw 240l szafka, akwa i pokrywa zapłaciłam 700zł, więc cena była bardzo korzystna.
Mogę ci podać na priv link na allegro do producenta.
Adriana - 09.03.2010
ok, przyślij, dobrze jak da się dogadac z producentem.
andrzejkowac - 09.03.2010
Do takiej szafki nie wstawisz kubełka .Jak chcesz 112l to najpierw zobacz jeszcze 126l
RE: 112l - czy ta szafka będzie odpowiednia pod planowane akwarium ? -
apri cort - 09.03.2010
Już właściwa szafka jest odnaleziona, o ile się nie mylę, sama jej szukałam
RE: 112l - czy ta szafka będzie odpowiednia pod planowane akwarium ? -
toomeka@wp.pl - 09.03.2010
Szafki na produkcję masową zwykłą niby akwarystyczną wg. mnie są do bani. Najlepiej kogoś skołować kto robi meble na zamówienie i pod wymiar wtedy mówisz mu co i jak i on daje Ci gwarancję, że nie siądzie. Ja kiedyś kupiłem niby och i ech a siadła radość miałem, że akwa nie pękło. Teraz koleś robił mi całkowitą zabudowę salonu i powiedział, że nawet 400kg może na tym siedzieć i nic nie będzie. Zaznaczę, że mam szuflady na prowadnicach Blumena, które są podobno bardzo wrażliwe na jakieś niedopasowania a wszystko ładnie chodzi od jakiegoś roku