RE: [200l] OSTATNIE w życiu:) aktualka 3 tygodnie str.5 -
aleksandra84 - 27.01.2011
Nie, no nie będę teraz robiła totalnych rewolucji

Nie po to kupowałam czy odbierałam ojcu rybki, żeby je teraz "wywalić" i całkiem zmieniać obsadę, zresztą taka oklepana jest bo FAJNA

Nie powiem, marzą mi się jakieś ambitniejsze odmiany skalarka...
3promile, czy ciemna strona mocy to zuooo???
A skalarki mówią do mnie mamusiu, tylko przy obcych maja respekt heheheheh
apri cort - 27.01.2011
Ja wcale nie piszę, że to zła obsada. "Zła" a "oklepana" to zasadnicza różnica. I tutaj będzie pasować jak ulał, co nie zmienia faktu, że oklepana jest
aleksandra84 - 04.02.2011
Zmiany może nie za duże ale wyleciało kilka roślinek, korzeń już od miesiąca musi być przytrzymywany kamieniem ale zmienił miejsce

Doszła cabomba, na razie nie za ładna ale liczę, że odbije

Poza tym troszku przycięłam chwasty, i zastanawiam się czy nie za mało

?
Szukam dobrego domu dla kilku rybek z mojej zupki, do wyprowadzki szykują się duże skalary i min. 10 neonków. Bojek na razie zostaje, może jak znajdę jemu i jego babeczkom dom to też się wyprowadzi

MŁODA PRZED KĄPIELĄ?
katecheta22 - 04.02.2011
Urocze akwarium jak i chłopiec na zdjęciu.
BlackHawk88 - 04.02.2011
(04.02.2011, 21:41)aleksandra84 napisał(a): MŁODA PRZED KĄPIELĄ?
RE: [200l] OSTATNIE w życiu:) nowe foty 8str. -
aleksandra84 - 04.02.2011
To Zuzia

dziewczynka
katecheta22 - 04.02.2011
aaa sorry

Mniejsze "sztuki" są dość podobne do chłopców
Toleks - 04.02.2011
Ahaha ale się wkopałeś katecheta

No baniaczek bardzo fajny

Tylko tych neonków na prawdę za dużo i dobrze że oddasz 10szt
Dawidov150 - 05.02.2011
Ja bym się zdenerwował jakby mi ktoś tak córę obraził. Akwarium przyjemnie się ogląda, rośliny tworzą fajną kompozycję. Jedynie kabombę bym na limnophile wymienił, bo rośnie szybciej, nie kaprysi tak i tworzy lepszą aranżację. Obsada rozumiem w wersji "na bogato" miała być, ale widzę, że zmiany idą , więc się nie czepiam już
aleksandra84 - 07.02.2011
EEE co tam się obrażać Młoda jeszcze do niedawna łysa była więc luz No limnofila rośnie tak szybko że muszę ja co 4 dni lekko podcinać, i już mnie wczoraj rączki świerzbiły żeby ją ciachnąć prawie na samym dole Miała bym ze 2 tyg. spokoju Obsada się powiększała, powiększała aż przegięłam z neonkami... Mam jeszcze 20 sztuk w innym akwa Póki co wyprzedaje hehehe.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Jak zwykle znów zmiany

Niewielkie ale jednak...
Obsada zaczęła się powoli zmniejszać, zostało 28 neonków (czerwone i inneski), w najbliższych dniach dom zmienią również 2 skalary (parka), żal mi ich okropnie... Czuję się jak bym psa do schroniska oddawała ale cóż, postanowiłam zostawić sobie moje własnoręcznie odchowane młodziaki...