Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat
[ 375l ] Greg3or - 17.06.2012 Filmik - Wersja do druku

+- Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat (http://www.akwaswiat.net)
+-- Forum: Akwarium (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Forum: Galeria (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=6)
+---- Forum: Zdjęcia akwariów (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=18)
+---- Temat: [ 375l ] Greg3or - 17.06.2012 Filmik (/showthread.php?tid=23370)

RE: [ 375l ] Greg3or - Aktualizacja zapraszam) - toomeka@wp.pl - 11.04.2012

Nie ma się co przejmować,że coś nie idzie. Ja mam kilku klientów i oni są bardzo zadowoleni z mego doradztwa a co gorsze, że u mnie wszystko nie kwitnie jak bym chciał ale być może to wygórowane oczekiwania mam w stosunku co do swej osoby. Fotosynteza jest,rośliny co 2 tyg. przycinka (zresztą mnie to trochę już męczy choć widzę w tym pieniądze to tnę Big Grin)
więc nie martw się ja zieloną wodę miałem kiedyś bo lubiłem przeginać z nawozami teraz ma lampkę którą uruchamiam raz na tydzień przy podmianach na 2h i nawet bym buzię umył w tej wodzie Big Grin
Pewnie, że nie masz ideału zbirnika!!! Big Grin Brakuje Ci 0,0000001 % Żarcik

RE: [ 375l ] Greg3or - Aktualizacja zapraszam) - Wiejko - 11.04.2012

(01.04.2012, 20:51)Wiejko napisał(a):  I jakiej opinii Ty oczekujesz?Smile Dobrze wiesz, że masz świetne akwarium i 90% akwarystów chciałoby aby ich akwariów tak wyglądało jak Twoje po ataku glonów. Jedyne co bym zmienił, to zabudował lampy.

greg3or
Lamp nie da rady zabudować i tak trzyma je tylko tylna ściana z dechy o grubości około 1,5cm CoolCool

Ej tam ej tam, wszystko da się zrobić Tongue . Jedynie czy jest sens i chęci. Powtórzę się, masz świetne akwarium, oczywiście mogło by być lepsze, ale nie wiele. Nie myślałeś o wystawieniu części kompozycji nad wodę? Manado od gapiłem od Ciebie i nie żałuję.

RE: [ 375l ] Greg3or - Aktualizacja zapraszam) - Domi2000 - 13.05.2012

Ładne Wink !

RE: [ 375l ] Greg3or - Aktualizacja zapraszam) - greg3or - 03.06.2012

Dzięki wszystkim za opinie !!!!!!
Wracam po sporej nieobecności, żal ale cóż zrobić jak całe dnie spędza się w pracy SadSad A pracować niestety muszę jak większość heheh
To tak na wstępie powiem Wam że przez ponad miesiąc nie dotykałem zbiornika, bo nie miałem kiedy, dziewczyna karmiła rybki i tylko słyszałem kiedy Ty się za to zabierzesz TongueTongue a ja po prostu nie miałem siły się zajmować baniakiem. Ciężko było, krasnorosty pokryły mi korzonki na całej powierzchni i chytnęły anubiasy hmm sprzęt także został zarażony. Na całe szczęście wczoraj miałem wolne, w końcu i zabrałem się za to wszystko. Dodam że nie dodawałem żadnych preparatów do roślin co2 się skończyło więc też aktualnie nie mam, muszę nabić butle nie wiem kiedy bo od poniedziałku znów zapierdziel. Wody nie ruszałem w ogóle tyle co wyparowała raz na tydzień z 10l było dolewane hmmmm ok ok dość wylewania żali hahahaha

Akwarium dziś wygląda tak

jakość wody chyba zadowalająca

Dziękuję za wszystkie opinie i jak zwykle każdemu życzę samych sukcesów w akwarystyce WinkWink

RE: [ 375l ] Greg3or - 3.06.2012 ufff aktualizacja - aleksandra84 - 03.06.2012

No powiem Ci że jak na akwrium, które od miesiąca nie ma opieki to............. SZACUNSmile Piękne jak zwykle. Zresztą jedno z moich ulubionych, zainspirowałeś mnie i też mam same małe rybkiSmile

RE: [ 375l ] Greg3or - 3.06.2012 ufff aktualizacja - greg3or - 17.06.2012

Mała aktualizacja Wink

375l - Moje akwarium

Ciężko je zwabić jak są najedzone !!! Nie chcą się słuchać heheh i chowają się w rośliny, ale co nie co widać TongueTongueTongue
Dzięki za opinie zapraszam do oglądnięcia.

RE: [ 375l ] Greg3or - 17.06.2012 Filmik - 5pirit - 25.09.2012

Sorki za odkopanie tematu, ale zawsze mi się ten baniak podobał, i z chęcią bym się dowiedział co się teraz z nim dzieje Big Grin

RE: [ 375l ] Greg3or - 17.06.2012 Filmik - greg3or - 02.11.2012

No nie wiem jak mam zacząć, ale chyba nie ma co ściemniać heheheh Baniak jest w trakcie likwidacji Sad Co prawda ożyje znów, ale to dopiero w 2013 na wakacje. Dlaczego w trakcie likwidacji, ano dlatego iż muszę się wyprowadzić z mieszkanka które wynajmuję i to jedyny powód. Nie będę miał teraz funduszy na restart, wiadomo, święta prezenty itp po prostu nie starczy na wszystko. Jednak otoczenie moje chciało abym go całkowicie sprzedał heheh Nic z tego zabieram go na nowe mieszkanie i Jak tylko będzie na to kasa baniak ożyje Smile Na razie to tyle no jeszcze kwestia rybek miałem je oddać do zoologicznego, ale po prostu nie mogłem, jutro jadę po baniak Aquael Shrimp set 30l i tam krewetki i rybki posiedzą tą chwilę.

fotka baniaka z przed chyba 2 tygodni

Także do zobaczyska mam nadzieję szybciej niż na te wakacje, sukcesów życzę i dziękuję za miłe słowa.

RE: [ 375l ] Greg3or - 17.06.2012 Filmik - Kondziu360 - 02.11.2012

Mam nadzieję, że baniak rzeczywiście postanie na nowo i dane mi będzie ocenić jego aranż. Do zobaczyska! Wink

RE: [ 375l ] Greg3or - 17.06.2012 Filmik - greg3or - 02.11.2012

(02.11.2012, 23:19)Kondziu360 napisał(a):  Mam nadzieję, że baniak rzeczywiście postanie na nowo i dane mi będzie ocenić jego aranż. Do zobaczyska! Wink

Heheh czy ja wyglądam na początkującego akwarystę, który miał by sobie dać spokój z tym hobby TongueTongueTongue Heheheh Jeśli być tak by miało nie kupował bym mniejszego na przetrzymanie moich szkrabów. Spokojnie wszystko będzie odbudowane jednak nie chcę tego robić w pośpiechu, najpierw muszę mieć gdzie mieszkać bo inaczej będzie klapa Tongue