RE: Koszmary :) -
sebol789 - 14.05.2010
Mi sie śniło że moja 300l pęka a ja podlatuje pod przednią szybę i ją trzymam, żeby nie pękła a po chwili szyba rozpada sie na drobny mak i zalewa mi cały pokój jak sie obudziłem byłem szczęśliwy ;]
susel - 14.05.2010
Shadov napisał(a):susel napisał(a):No nie wiem czy ten sen można uznać za koszmar 
No jak nie? 4 Krewetki padły w nim na pewno
już nie mówiąc o tragicznym wyglądzie krewetkarium który w nim ujrzałem
Koszmar jakiego nie miałem od dawna 
No chyba,że tak

Idę sprawdzić czy nie wyrósł kaktus w akwa!
mikczuk95 - 17.05.2010
Mnie się niegdyś śniło, że jestem w AK a wszyscy moi znajomi to hitlerowcy i chcieli mnie zabić......
(Głupi sen)
RE: najdziwniejsze sny -
ooze - 16.01.2011
Ja to mam chore sny. Śniło mi się, że byłam u kogoś. Tam stały dwa sterylne baniaki po około 60l.
Pływały w nich różne ryby (np. molinezje, lecz także i pyszczaki i jakieś małe pielęgnice). Zauważyłam tam pielęgniczkę a. agassiza (jakoś we śnie przypomniało mi się, że suseł chciał akurat te pielęgniczki do swojego 60l).
Ja niewiele myśląc wpakowałam te pielęgniczki (dla susła - mieszkamy praktycznie na dwóch różnych końcach Polski, ale we śnie się o tym nie myśli...) do jakiejś miski. Gdy ta osoba nie widziała przypatrzyłam się im uważniej. Nagle ni stąd ni zowąd widzę w tej misce (była przeźroczysta) jakieś pyszczaki, które wyglądały mniej więcej tak:
http://plfoto.com/zdjecia_new/1097115.jpg
Kolor łusek był identyczny jak na fotce. Cała ryba była w tym kolorze, ale różni się od tej na zdjęciu - tamta była szersza od tej.

)
http://www.akwarium.info.pl/ryby/moorii1.jpg - coś takiego, lecz inny kolor rybci
adik0703 - 06.03.2011
A ja mam za dużo jutjuba.

Dzisiaj śniło mi się ,że biegam z kumplami po jakiejś mapie z bronią. Nagle moi kumple stają. Ja się drapię po głowie aż tu nagle oni uciekają. Ja jeszcze większe zdziwienie patrze a za mną stoi mega creeper (minecraft

). Usłyszałem tylko tekst "ahmed detonuj" i się obudziłem

.
sardynka123 - 12.03.2011
No a mi się śniło że akwarium zrobiło się całe zielone i jakby wybuchła boba atomowa całe się rozbłysło.A do tego mogłem latać
Bulkas - 12.03.2011
O nie... Ten temat przypomniał mi moje dziwne sny związanie z akwarium. Bardzo często śniło mi się, że rybki WYLATUJĄ z akwarium, a ja próbuje je łapać i wsadzać do wody. W sumie mam tak od tego czasu jak 6 kardynałków znalazłem na podłodze :< Trauma jakaś, czy co?
Lipa96 - 13.03.2011
Dobre sny. Ja jak miałem z 7 lat to gdzieś przez miesiąc śnił mi sie ten sam koszmar noc w noc. Śniło mi sie że jakiś szatan (wyglądał jak trup) wychodzi z ciemności z pod kanapy albo wyłania sie z sufitu i chce mnie dopaść, wtedy zawsze uciekałem do rodziców ale oni nie reagowali. W końcu sie budziłem. Ostatni raz śniło mi sie to podobnie tylko że w końcu mnie złapał ten szatan i zabił O.O Od tamtej pory nie śnił mi sie już ten koszmar. Zawsze gdy sie budziłem byłem strasznie szczęśliwy że to był tylko sen.
davvid - 13.03.2011
(12.03.2011, 23:15)Bulkas napisał(a): W sumie mam tak od tego czasu jak 6 kardynałków znalazłem na podłodze :< Trauma jakaś, czy co? 
Jak one się znalazły na podłodze?
Lipa96 - 13.03.2011
Najpewniej wyskoczyły z akwarium.