RE: [ 375l ] Greg3or - roślinne - Po przycince - Zapraszam -
Kojot - 04.06.2011
Niesamowite akwa. Ja też mam zamiar zrobić z 35l roślinne, ale na razie oświetlenie idzie, a roślinek mało.
W jakiej cenie byłaby paczka roślinek, i ile ich?
Kondziu360 - 04.06.2011
Podoba mi się ta kępa Taiwana
rafik - 04.06.2011
MASAKRA!
Z każdą aktualizacją jest coraz lepiej.Czasami się zastanawiam jak można ulepszyc coś co już jest świetne.
Gratuluję,masz zaj....e akwa!
Sebancisz - 05.06.2011
Może się komuś narażę ale dla mnie najlepiej wyglądało akwarium jak na fotkach w poście 45. Ilość roślin do ozdób dawała efekt przestrzeni. Podziwiam autora akwarium za sposób ułożenia korzeni i kamieni - wykonane perfekcyjnie. Przy dużej ilości roślin już tego nie widać.
Jak by nie było to jedno z najładniejszych szkiełek na forum.
greg3or - 19.06.2011
Dzięki wszystkim za opinie to raz

))
(05.06.2011, 23:34)Sebancisz napisał(a): Może się komuś narażę ale dla mnie najlepiej wyglądało akwarium jak na fotkach w poście 45. Ilość roślin do ozdób dawała efekt przestrzeni. Podziwiam autora akwarium za sposób ułożenia korzeni i kamieni - wykonane perfekcyjnie. Przy dużej ilości roślin już tego nie widać.
Jak by nie było to jedno z najładniejszych szkiełek na forum.
Nikomu się nie narazisz każdy ma prawo wypowiadać się tak jak to widzi

Swoją droga nadgodziny w pracy i robocze soboty doprowadziły do takiego stanu zbiornika
Po wczorajszym przyjściu do domku nie miałem siły ale dziś wziąłem się za robotę już od 7,30 heheh. Bez śniadania bo czasu było szkoda

Pierwsza przerwa to godz 13,30 i wymuszony obiad heh potem jeszcze drobne porządkowanie i chyba mogę pokazać troszkę odchudzoną wersje zbiornika

Woda jeszcze zamulona bo wydarłem trochę zielska, a czekać z fotami do jutra nie chciałem bo znów zaczynam maraton nadgodzin ehhh chciał bym sobie do szkoły znów pochodzić

Wakacje gdzie są moje wakacje heheh
Dobra koniec końców chyba jakoś to wygląda rotala wyleciała w ogóle na jej miejsce zasadziłem dużego Henia
Oczywiście opinie bardzo mile widziane!! Piszcie jak Wy to widzicie krytyka również prowadzi do sukcesu więc .... tylko bez złośliwości heh.
Pozdro ALL
RE: [ 375l ] Greg3or - roślinne - Trochę zmian :) Czyna lepsze ? Chyba tak Zapraszam -
KORNEL - 27.06.2011
Widzę, że mocno odchudziłeś zbiornik, piękny mech i gdzie sie podziała ta przecudna wąkrotka.?
RE: [ 375l ] Greg3or - roślinne - Trochę zmian :) Czyna lepsze ? Chyba tak Zapraszam -
aleksandra84 - 27.06.2011
No i super, znów tylko 2 tyg. i przycinka

Ty wywalasz rotale a ja ze świecą jej szukam... ehhh
greg3or - 27.06.2011
(27.06.2011, 10:38)KORNEL napisał(a): Widzę, że mocno odchudziłeś zbiornik, piękny mech i gdzie sie podziała ta przecudna wąkrotka.? 
No odchudziłem bo już nie był miejsca do pływania heh. Wąkrotka została wydana zostały szczepki które już zaczęły sobie ładnie puszczać
(27.06.2011, 11:00)aleksandra84 napisał(a): No i super, znów tylko 2 tyg. i przycinka
Ty wywalasz rotale a ja ze świecą jej szukam... ehhh
Olu naprawdę nie było by co dać miałem nawet już chętnego bo pisałem w którymś wątku o tym ze będzie likwidowana ale po wyjęciu szkoda by było to komuś dać

Po prostu rosła pod limnobium i strasznie zmarniała same kikutki i marne odrosty zostały wiec nie masz czego żałować
aleksandra84 - 27.06.2011
No właśnie w poprzednim akwa też miałam taką sytuację... Rosła pod nadwódką i wyglądała jak by ją ktoś truł od spodu. Łysa, marna i bez koloru... Na razie mam 8 łodyżek i może coś z tego będzie
RE: [ 375l ] Greg3or - roślinne -
maksiu85 - 27.06.2011
Cytat:Ty wywalasz rotale a ja ze świecą jej szukam
Ja mam tylko10 sadzonek;D Rośnie marnie bo pod korzeniem, a nad nią hetera sie piętrzy. Nie ma czasu by się wybić. Musze przesadzić gdzieś ...ale nie ma gdzie.
Taki zarośnięty baniak prezentowal się nadzwyczaj efektownie. Spora, radykalna przycinka. Pewnie ze dwa wiadra roślin ubyło. Mchu widzę masz całkiem sporo. Jestem ciekaw jak to wszystko będzie się prezentowało po restarcie. Czy baniak będzie w podobnym klimacie jak teraz czy urządzisz go całkowicie inaczej.