RE: najdziwniejsze sny -
Deep - 10.04.2010
Za dużo horrorów o zombi itd oglądacie
Crevan - 10.04.2010
ja bez horroru nie zasne.. bo jak miałem 3 lata rodzice oglądali już horrory ,,nałogowo" czyli dzień w dzień.. a raczej wieczorem.. i tak się już przyzwyczaiłem
rikki788 - 10.04.2010
Hihi człowiek to dopiero miewa sny...

Mi się śniło, jak cały dzień uciekałam przed psem, aż w końcu wbiegłam na klatke schodową od bloku, a ten pies nie umiał wejść po dwóch schodkach...Wtedy przybiegł mój pies, ale najdziwniejsze było to że to był bajkowy Reksio

No i on chciał mnie bronić ale wrócił cały obdarty ze skóry

Na "szczęście" przechodził ksiądz z świecącą laską. Poprosiłam go o pomoc. A ten zdzielił laską w łeb wielkiego psa (który w ogóle go nie atakował

) No i koszmar moich snów zniknął... i sen się skończył
Natka13 - 10.04.2010
Ja miałam także dziwny sen. Z Pikaczu(Pokemony)w roli głównej, proszę o zrozumienie-mialam wtedy z 5 lat

Zaczęło się od jakiejść imprezy w szkole

Że miałam ze sobą Pikaczu

i że wszyscy go podziwiali i Mi go zazdrościli

Później on mi gdzieś nawiał i go goniła i goniłam
HELL BOY - 10.04.2010
Mi kiedyś, jak miałem z 7 lat? śniły mi się te trole, czy jak to nazwać z gumisi, strasznie się tego bałem. A co najlepsze przez miesiąc to samo miejsce śniło mi isę
Emo_Mari - 10.04.2010
Mi się śniło, że pływałam w swoim akwarium, ale było strasznie ciemno i chciał mnie zjeść skalar :0
Koszmary :) -
Shadov - 14.05.2010
Śnią Wam się czasami akwarystyczne koszmary?
Ja miałem dziś taki oto sen
Wracam do domu z pracy a tu w korytarzu widzę krewetkę latającą

w powietrzu, myślę co też jest nie tak że uciekła z krewetkarium. Podchodzę do niego a tu cztery duże krewetki pływają zdechłe na powierzchni wody. W Krewetkarium pływa pełno jakiś zgniłych syfów :] i o dziwo pod wodą rośnie kaktus

Siadam do kompa odpalam forum i czytam, że Kaktus w krewetkarium jest bardzo zły i jedyna szansa na uratowanie krewetek to wymiana 100% wody

No to spuściłem całą wodę....nie wyciągając krewetek- ogólnie przyjęły to bardzo dobrze- normalnie chodziły sobie po suchych kamyczkach

Pamiętam że tylko jedną dużą z zielonymi jajkami przerzuciłem do dużego akwarium. Wyciągnąłem kaktusa, zalałem nową wodą i sen się dobrze skończył
Tematy połączono.
maja
RE: Koszmary :) -
andrzejkowac - 14.05.2010
Proponuję zmienić dawkę lub dilera
susel - 14.05.2010
No nie wiem czy ten sen można uznać za koszmar
Shadov - 14.05.2010
susel napisał(a):No nie wiem czy ten sen można uznać za koszmar 
No jak nie? 4 Krewetki padły w nim na pewno