RE: [ 375l ] Greg3or - roślinne - Gruntowne porządki - Zapraszam -
5pirit - 18.02.2011
Ciągle śledzę twój zbiornik, bo jest w moim guście i oczywiście ciągle bomba, trzymasz poziom!
Tylko gdzie masz te wszystkie rybki, bo w tym buszu nie idzie ich wypatrzeć, weź tam wrzuć jakieś szczupaki żeby to było widoczne
susel - 18.02.2011
Pozazdrościć
michal123 - 19.02.2011
Nie myślałeś, żeby jakieś rośliny wyprowadzić nad wodę?
Ja u
siebie takie coś niedawno wprowadziłem i jest to fajne uzupełnienie zbiornika.
Ty masz wysoko źródło światła to i miejsca jest całkiem sporo.
Malutki - 19.02.2011
Jest fajnie, kosmetyczne drobne zmiany wprowadzasz i jest fajnie.
Nie ma co zmieniać, bo wszystko wygląda super

Jeden z lepszych zbiorników w naszej galerii.
maksiu85 - 19.02.2011
Zacnie to wygląda po wycince. Wróciło dodatkowe powietrze w zbiorniku. O, i termometr poszedł na druga stronę akwa. Tylko fluval trochę wystaje. Jeden z moich ulubionych baniaków.
Czekam teraz aż twoje reślinki u mnie się zadomowią

Zapraszam do siebie.
greg3or - 19.02.2011
(18.02.2011, 23:25)5pirit napisał(a): Ciągle śledzę twój zbiornik, bo jest w moim guście i oczywiście ciągle bomba, trzymasz poziom!
Tylko gdzie masz te wszystkie rybki, bo w tym buszu nie idzie ich wypatrzeć, weź tam wrzuć jakieś szczupaki żeby to było widoczne 
No hmmmm jest ich około 60 paru, ale jak pływają niżej niż widoczne teraz czarne tło to trudno je znaleźć

na żywo są ładnie widoczne, a na focie się to zlewa heh
(18.02.2011, 23:26)susel napisał(a): Pozazdrościć 
THX
(19.02.2011, 00:01)michal123 napisał(a): Nie myślałeś, żeby jakieś rośliny wyprowadzić nad wodę?
Ja u siebie takie coś niedawno wprowadziłem i jest to fajne uzupełnienie zbiornika.
Ty masz wysoko źródło światła to i miejsca jest całkiem sporo.
Myślałem nawet miałem już nad powierzchnią wody wąkrotkę ale moje oświetlenie ją po kilku dniach zaczęło wysuszać więc szkoda było dalej kombinować. Na powierzchni pływa mi pistia i limnobium na razie to tyle.
(19.02.2011, 00:09)Malutki napisał(a): Jest fajnie, kosmetyczne drobne zmiany wprowadzasz i jest fajnie.
Nie ma co zmieniać, bo wszystko wygląda super 
Jeden z lepszych zbiorników w naszej galerii.
Dziękować
(19.02.2011, 00:38)maksiu85 napisał(a): Zacnie to wygląda po wycince. Wróciło dodatkowe powietrze w zbiorniku. O, i termometr poszedł na druga stronę akwa. Tylko fluval trochę wystaje. Jeden z moich ulubionych baniaków.
Czekam teraz aż twoje reślinki u mnie się zadomowią
Zapraszam do siebie.
No też zauważyłem jak się optycznie powiększyło było już sporo zarośnięte i pomyślałem sobie że trzeba je odchudzić

Tak termometr powędrował na drugą stronę i doszła szklana bańka do pomiaru CO2 na lewą boczną szybę. Dostałem w prezencie więc wymieniłem ten który był wcześniej obok termometra.
rafcio0584 - 19.02.2011
Jestem pod wrażeniem naprawdę jedno z ładnych akwarium jakie widziałem. Też bym chciał takie
agrareoligada - 19.02.2011
Kawał pięknego baniaka. Eh, jak ja zazdroszczę litrażu........... Pięknie, zielono, fajny naturalny aranż, tak trzymać

))
tomaszzaq1xsw2 - 19.02.2011
Jesteś moim mistrzem !!!! jak zobaczyłem twój baniak to aż mnie zwalił z nóg

!!! oby tak dalej

Pozdrawiam
greg3or - 25.02.2011
Na początek wielkie Dzięki za tyle pozytywnych opinii

Z racji tego, ze w pracy nadgodziny i wracałem późno do domku, nie było jak się zajmować baniakiem więc trochę się zapuścił heh. No ale po ostatnich cięciach jakoś wygląda

CHYBA

i jedna fotka z mchu, który miałem w kilku gałązkach. Położyłem go na kamień, który widoczny jest na 1 stronie mojego tematu i teraz o nim zapomniałem heh tak się to rozrosło.
Mam pytanie czy ten mech się normalnie częstuje nożyczkami ??? czy jest jakaś inna metoda na niego ??
Oczywiście zapraszam Wszystkich odwiedzających do wypowiedzi. Kto śledzi wątek ten wie, że nie jedna rada została już tu wykorzystana
Pozdro ALL