RE: Cmentarz -
maniuch - 16.10.2008
ojojoj tylko nie płakać

ja z bulem serca musiałem psa oddać rottwailera którego miałem od maleńkości po tresurze 5lat go miałem.i oddałem bo musiałem

(ciekawe co u biedaka słychać teraz)
Luki - 16.10.2008
MI zdechła gupikowa(bardzo ją lubiłem) :
Mao106 - 16.10.2008
żółwia czerwonolicego (15 lat) mojej cioci przejechała kosiarka ...
maniuch - 16.10.2008
ja nie chce się pucować ,ale jak kiedyśśśśś zakładałem akwa i miałem full zupe rybną ile wtedy ryb wytłukłem

z nie wiedzy oczywiście hahaha

zaczyna mi się podobać ten twój temat kolego Mao106
Mao106 - 16.10.2008
Ja miałem zupe rybną i mi nic nie zdechło
maniuch - 16.10.2008
Mao106 napisał(a):Ja miałem zupe rybną i mi nic nie zdechło 
ale ja kiedyś trzymałem wszystko na raz to co mieli w zoo to i ja miałem w akwa bodajże w 100l,pielęgnice też były
Mao106 - 16.10.2008
ja miałem w 60 l . O ile pamietam :
20 gupików,2 molinezje , 2 mieczyki , 2 bocje siatkowane , 6 kirysków , 6 kosiarek , full glonojadów , 3 otoski , 2 krewetki filtracyjne , ramirezy ...i wiele innych

i co wy na to , jak to człowieka potrafią w błąd wprowadzić . Dobrze ze zaczełem sie tym szybko interesować i kozystac z neta
maniuch - 16.10.2008
takie to są właśnie początki jak człowiek nic nie wie wiele na ten temat i nie wiele może uzyskać nawet od sprzedawcy z zoo który jeszcze ci dołoży swoje śmieszne 5gr.
PietroPLsz - 16.10.2008
hmmmm.....z dziesięć bojowników, 1 welon, kilka molinezji 2 prętniki karłowate, zbrojnik niebieski, i jeszcze kilka rybek. Do tego miałem z 10 lat temu suczke pudla, która zwała "Perła".....troche sie napłakałem za tym psem ;(
mici - 16.10.2008
Mojemu psu zmiażdżyło miednice (chyba) operowaliśmy weterynarz wkręcił sieruby jednak pies ucieszyl się na mój widok a że mamy wysokie auto wskoczył ale było jeszcze zawcześnie i kości nie wytrzymały psa uśpili ile ja wtedy płakałem