RE: [18l- z Bojownikiem] zmiany w kostce Dyzia :) -
mcda-p - 24.01.2012
No kawał kamulca dorwałaś. Przyznam szczerze, że jakoś mi do tych załamanych kątów zbiornika bardziej pasuje kamień otoczakowaty. Ten o nieregularnym kształcie jakby zaburza koncepcję. Na szczęście rybol nadrabia jin-janga swoim jestestwem
asz32 - 24.01.2012
(24.01.2012, 22:58)mcda-p napisał(a): No kawał kamulca dorwałaś. Przyznam szczerze, że jakoś mi do tych załamanych kątów zbiornika bardziej pasuje kamień otoczakowaty. Ten o nieregularnym kształcie jakby zaburza koncepcję. Na szczęście rybol nadrabia jin-janga swoim jestestwem 
otoczakowaty znaczy okrągły? :x ile ja się namęczę żeby trafić w dziesionę z akwa no

powiem szczerze, że ciężko mi znów zaczynać od początku... może go obrócić jakoś? czy jednak definitywnie wymiana kamulca na inny? jak sądzisz?
wisnia0384 - 24.01.2012
Ale kamulec

A troszeczkę nie za duży

Pawcior dobrze doradził. Sitowie do tego gruzu pasowało by i nie wyglądało by to źle - na prawdę

Ale jak znajdziesz coś ciekawszego to się nie krępuj - wymieniaj
mcda-p - 24.01.2012
Asz32, Tobie ma się podobać nie mi! Najlepiej to mnie wcale nie słuchaj, bo skończyłoby się na tym, że na dnie leżałby różowy żwirek, tu i ówdzie panoszyłyby się jakieś diamenciki, a w tle byłby plakat Gerarda Butlera

Najistotniejsze jest, że Twoje szkiełko jest namiastką natury a bojek trafił w dobre ręce
Malutki - 24.01.2012
Ładny kamyczek. Można wiedzieć ile Cię kosztował, bo to ze 2kg pewnie waży
asz32 - 25.01.2012
więc wisnia wezmę pod uwagę Twoją opinię po raz kolejny (mowa o sitowiu), malutki te dwa kamienie kosztowały mnie 3 zł :x :], mcda-p dziękuję

a myślę, że słuchać Cię warto :]
pawciotr - 25.01.2012
Ej! To mój pomysł z Sitowiem
TosiaiTymek - 25.01.2012
A ja bym kamyk zostawił a z przodu posadził Hydrocotyle Japonice. Mozna ją z przodku szyby zrobić maluszką a przy głaziku wiekszą . Na tym kamyku nieżle by wyglądał jeśli źle piszę nazwę to poprawcie (fuzz alge).
asz32 - 25.01.2012
(25.01.2012, 16:53)TosiaiTymek napisał(a): A ja bym kamyk zostawił a z przodu posadził Hydrocotyle Japonice. Mozna ją z przodku szyby zrobić maluszką a przy głaziku wiekszą . Na tym kamyku nieżle by wyglądał jeśli źle piszę nazwę to poprawcie (fuzz alge).
nie znam tych roślin, ale zaraz wklepię w google :] kamyk zostaje- póki co odwróciłam go i wyjęłam ten drugi wyższy, wkrótce wstawię jakieś fotki
ok, zerknęłam i pytanie: gdzie mogę kupić/zamówić hydrocotyle japonise i fuzz alge? Unas w zoolog. na bank nie będzie i w sklepie int. typu roślinyakwariowe też nie, chciałabym in-vitro, macie pomysł?
asz32 - 25.01.2012
(25.01.2012, 16:05)pawciotr napisał(a): Ej! To mój pomysł z Sitowiem 
oj przepraszam, racja- Twój, dziękuję

ok oto zmiana położenia kamulca, mcda-p lepiej teraz?

jak uważacie? teraz stoi częścią bardziej okrągłą .. a drugi z kostki w ogóle wyszedł
[attachment=17781] [attachment=17782]