RE: Obsada 100l-150l - Wybierz coś dla siebie lub jeśli musisz pytaj tu. -
Kesi - 25.08.2010
(24.08.2010, 12:59)kaj360 napisał(a): Kesi mówisz że młodziutkie to co one urosną jeszcze 3 razy większe?
Urosną

Welonki to nie są małe rybki. Rosną przeciętnie do 30cm, ale zdarzają się i takie co to mają i 50.
Przedstawiam wam największego welonka na świecie:
RE: 112L - ile welonów mogę trzymać? -
justfilied233 - 31.08.2010
Kesi widziałaś kiedyś młodziutkiego welona ?? ja miałem młodziutkiego który miał około 5cm i po około 8 miesiącach był mniejszy od tych które pokazałaś. a zawsze można trzymać tak jak ktoś napisał podrosną i się odda kupi znowu malutkie.
Kejdi - 31.08.2010
(31.08.2010, 12:49)justfilied233 napisał(a): zawsze można trzymać tak jak ktoś napisał podrosną i się odda kupi znowu malutkie.
Uważaj bo jak podrośniesz i przestaniesz być malutki i słodziutki to mama odda Cię do domu dziecka i urodzi sobie następnego słodziutkiego malucha.
Kitkat - 31.08.2010
Racja. Według mnie jak już kupujesz rybkę, to tak jak z innym zwierzakiem. Jak pies urośnie to go oddajesz i kupujesz innego? Według mnie w 112L można trzymać 1 max.2 welony.
Chociaż nie widzę nic ciekawego w tych rybach, one się nadają co najwyżej do oczka
Kaef - 31.08.2010
(31.08.2010, 12:49)justfilied233 napisał(a): Kesi widziałaś kiedyś młodziutkiego welona ?? ja miałem młodziutkiego który miał około 5cm i po około 8 miesiącach był mniejszy od tych które pokazałaś. a zawsze można trzymać tak jak ktoś napisał podrosną i się odda kupi znowu malutkie.
Ja widziałem kilkumilimetrowe welony, świeżo po wylęgu i co z tego?? Przez takie właśnie myślenie zabija, porzuca, męczy się wszystkie zwierzęta.
Excellent Outcall Massage Site -
FrankJScott - 28.05.2026
In reply to the guy asking about massage for women near me, ladies massage full, male masseur for ladies, massage female to male spa near me, body massage ladies service, breast massage for women, body massage for male by female near me, ladies massage service, best massages for women, best spas for pregnant women, I highly suggest this
this hyperlink on outcall massage details or male massage therapist for women, female bodybuilder massage, female to female massage home service, best massagers for women, ladies massage home service, finger massager for women, spa for pregnant ladies near me, full body massage by female near me, holistic massage for women, body massage female to male home service, as well as this
i loved this on outcall massage url together with female neck massage, hot female massage therapist, ayurvedic massage for ladies, body massage for male by female near me, private massage by female, ayurvedic massage for pregnant ladies, labor inducing massage near me, prenatal massage 36 weeks, male masseuse for females, wife breast massage, bearing in mind this
click here on outcall massage site which is also great. Also, have a look at this
more tips here on outcall massage advice alongside all male to female body spa near me, body massage oil for female, massage by women near me, price body female to male body spa near me, massage spa for ladies near me, back massage for women, hot massage for ladies, massage for women, body massage near me female to male, massage and menopause, bearing in mind this
new outcall massage url not forgetting sites such as male masseuse for females, ladies massagers, ladies foot massage, woman foot reflexology, urbanclap massage for ladies, and
directory about for good measure. Check more @
Top Outcall Massage Blog d4c708e