RE: [10 l] - krewetkarium + zlobek -
bomboszek - 11.01.2010
Ceny kosmiczne na allegro? Coś ci się pomyliło jeżeli trafisz na handlarza to pewnie ak, natomiast jeżeli jest to osoba co sprzedaje nadwyżki można kupić za grosze.
RE: [25 l] - krewetkarium + zlobek -
BOYAR - 13.01.2010
Porownywalem tylko ceny obecne dla Warszawy, tzn cena i ilosc do tego co mozna bylo kupic we wspomnianym sklepie.
Zrobilem aktualizacje glownego postu, akwarium zostalo zmienione z 10l na 25l. Zmienilem podloze glownie na piasek, czesciowo dodalem zwirek aby moc ew. posadzic glossostigme.
Dodalem wiecej mchu na korzen, w stos. do poprzedniej wersji, mam nadzieje ze tym razem wystarczy. To co zostalo nalozylem na kamienie i rozlozylem po dnie, reszte polozylem luzem tymczasowo na zwirku (przyciskajac paroma kamyczkami)
Zastanawiam sie czy zostawic tak jak jest czy tez wlasnie posadzic glossostigme?
HELL BOY - 13.01.2010
Ponieważ szukam nowego korzenia, mimo to iż mam ładny korzeń, 40cm długi, 27cm wysoki to jest 3cm szeroki i chwieje się na boki;/ dlatego szukam nowego korzenia i mam zapytanko;p gdzie kupiles swoj ile za niego dales i z jakiego drzewa jest?
wikiii - 13.01.2010
Bardzo fajnie się zapowiada. Masz tam jakieś tło, bo chyba nie widzę. Ten czarno biały żwir kompletnie nie pasuje.
BOYAR - 14.01.2010
HELL BOY napisał(a):Ponieważ szukam nowego korzenia, mimo to iż mam ładny korzeń, 40cm długi, 27cm wysoki to jest 3cm szeroki i chwieje się na boki;/ dlatego szukam nowego korzenia i mam zapytanko;p gdzie kupiles swoj ile za niego dales i z jakiego drzewa jest?
Korzen kupilem w sieci sklepow Kakadu i zaplacilem dosc duzo jak za sam korzen : / ponad 30pln
Co do zwirku, coz - narazie nie za bardzo chce mi sie zmieniac na inny

Jesli z jakiegos powodu bede zaczynal od zera - wezme to pod uwage.
Zrobilem aktualizacje zdjec w pierwszym poscie.