RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. -
kolcubuch - 27.10.2010
No widzisz... chodzi mi to po głowie, ponieważ na tle bazaltu będą pięknie podbite barwy pomarańczowych Schabowych, Neonków i roślin

Tak wiem, powiesz, że to nienaturalne ale powiedz mi, czy gdziekolwiek w naturze mogłyby być takie pomarańczowe Palety? Wychodzę z założenia, że jak już ma być bajkowo to niech chociaż żwir będzie stonowany

Ale oczywiście jestem otwarty na propozycje.
kolcubuch - 02.11.2010
Nie chciałem już wstawiać zdjęć tego zbiornika ze względu na syf bo i tak zaraz nowy ale nie mogłem się powstrzymać jak zobaczyłem to:
http://img196.imageshack.us/gal.php?g=p1000818db.jpg
Żeby nie było, nie rozbiłem żadnej pary, ona była sama z dobraną parą w sklepie w akwa.
Teraz tylko czekam na nowe szkło i pewnie w weekend wstawię nowy temat. Kupiłem już czarny żwir więc temat pewnie będzie nazywał się "Paletkowo i bajkowo"
Kroczek33 - 02.11.2010
Fajnie to wygląda , cały czas te akwa ma dobrą aurę i przesyła dobre wibracje oglądającym.
kolcubuch - 02.11.2010
Miło to słyszeć. Mam nadzieję, że nowy zbiornik także się spodoba bo w sumie będzie prawie taki sam (inne ustawienie tych samych ozdób). Długo myślałem nad podłożem ale doszedlem do wniosku, że akwa nie będzie takie "rozświetlone", Pomarańczowe Palety będą ładnie podkreślone i krewetki też bo teraz ich nie widać prawie.
apri cort - 02.11.2010
To nazwij nowy zbiornik "Apri i tak mnie zjedzie za podłoże"
Tak jak nie lubię palet, tak ta nowa jest bardzo ciekawa!
kolcubuch - 02.11.2010
Dobrze, specjalnie dla Ciebie będzie "Paletkowo i bajkowo a Apri i tak mnie zjedzie za podłoże"

Masz to jak w banku!
Mi też wydała się wyjątkowo ciekawa dlatego nie mogłem się powstrzymać i musiałem ją kupić. Mam nadzieję, że nie będzie problemu przy przeprowadzce. To nawet lepiej bo sobie nowe rewiry pozajmują.
apri cort - 02.11.2010
Czyli ile i jakie palety teraz będą? Masz tam jakieś inne ryby jeszcze?
kolcubuch - 02.11.2010
No będą te co są na tych zdjęciach. Obsada będzie taka jak w pierwszym poście.
deadhorse - 02.11.2010
Kolcubuch, która to jest ikra tej pary?
kolcubuch - 02.11.2010
Pary nie liczę od jakiś 4 miesięcy. Skończyłem na 22 chyba. A ta Paletka złożyła u mnie pierwszy raz bo mam ją od niedawna i jest bez samca.