Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat
[240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - Wersja do druku

+- Akwarystyka - Forum akwarystyczne AkwaŚwiat (http://www.akwaswiat.net)
+-- Forum: O forum (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Forum: Archiwum (http://www.akwaswiat.net/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Temat: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. (/showthread.php?tid=13988)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - kolcubuch - 24.01.2010

Ze sklepu Diskus Zoo. Była w akwa na oko 350l ale nietypowe bo z ukośną szybą i było ich tam pełno.

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - Seoo - 24.01.2010

Czym karmisz?

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - kolcubuch - 24.01.2010

Artemią [dali mi ją w pakiecie z rybami, podobno jakaś dobrej jakości] i granulatem który mi dali i jeszcze swoimi płatkami dla palet.

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - Georgi - 18.02.2010

niesamowite akwarium ! gratuluje !

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - dree1992 - 22.02.2010

Ta mala to szczur, na zdjeciach nie widac dokladnie, ale czy te wieksze palety nie maja troszke pozapadanych brzuszkow?

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - kolcubuch - 22.02.2010

Wtedy były na głodówce z tego co pamiętam, teraz nie mają takich brzuchów. Smile

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - bubu111 - 23.02.2010

kocham paletki! najpiękniejsze ryby na świecie!świetne akwaSmile

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - kolcubuch - 23.02.2010

Ja aż tak ich nie kocham bo pewnie teraz bym tam zrobił tange lub afryke z czerwieniakami ale bardzo dziękuje Smile

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - dree1992 - 24.02.2010

kolcubuch napisał(a):Ja aż tak ich nie kocham bo pewnie teraz bym tam zrobił tange lub afryke z czerwieniakami ale bardzo dziękuje Smile

Zgadam się, tak samo ich już nie kocham mam 9 palet, i bardzo się przejechałem na tych rybach. Nie chodzi o choroby itd tylko o ich sposób bycia, są młode i tak strachliwe że jedynie co je widzę w akwarium to na czas żerowania.

RE: [240l - paletkarium] Akwarium panormaiczne z paletkami. - kolcubuch - 24.02.2010

No ja wprawdzie byłem na to przygotowany i po prostu chciałem sprobować czegoś nowego i sprawdzić czy może i ja dołączę do tych "zakochanych w paletkach" ale jednak nie. Może i inaczej by się zachowywały w większym litrażu ale na pewno nie zmarnuje na nie większego zbiornika bo: są powolne [jedzenie itd.], jak juz wspomniałeś strachliwe [dlatego wywaliłem ten duży korzeń zeby nie mogły cały czas być w ukryciu] poza tym są po prostu drętwe tzn w akwarium nie ma życia oprócz tego że w ciągu minuty paletka przepłynie długość swojego ciała... podejdę do akwarium za szybko i już stres potem za mocno puknę klapką to też skaczą...