Moja obsada 140l -
kalisa - 02.03.2010
Obsadę aktualizowałam w sygnaturce.Chciałam oddać giętkozęba, ale nikt go nie chce.Maluchy jak dorosną to oddam koleżance oczywiście nie wszystkie.I mam pytanie, czy mogłabym jeszcze dokupić jedną samiczkę bojownika?Czy będzie agresywna w stosunku do innych ryb?Wiem że nie mam najlepszej obsady ale moją pasją były początkowo żyworódki.
Bojownik -
kalisa - 04.03.2010
Mam pytanie, czy mogłabym trzymać bojownika z moimi rybkami?Chciałabym kupić samicę, czy byłaby agresywna dla nich?Jaką potrzebują temperaturę?
RE: Bojownik -
apri cort - 04.03.2010
A po co trzymasz małe molinezje w kotniku? Co z nimi zrobisz jak podrosną? Zostaw je w akwa, najsprytniejsze przeżyją.
Twoja obsada jest tam na górze? Co znaczą te kreski? Chcesz ryby po lewej wymienić na te po prawej, czy jak? Giętkozęba i kiryśnika wymień na kilka kirysów tago samego gatunku co masz. No i możesz myśłeć o bojownikach, zredukują narybek.
wilku1177 - 04.03.2010
ja bym proponował
oddaj molinezje mieczyki gietkoząba i kiryśniki
i zrób
kirysek x10 jeden gatunek
Neon Inessa x20
Gupik x6 najlepiej same samce
i Bojownik 1+3
kalisa - 04.03.2010
Te kreski nic nie znaczą, tylko nie chciałam pisać w słupku bo by dużo miejsca zajmowało.Chciałam się pozbyć giętkozęba ale nikt go nie chce.Molinezji dużych nie chcę oddawać, bo są to moje ulubione rybki.Jak maluchy podrosną to koleżanki chciały, resztę jak wyrosną to oddam do zoologa.
RE: Moja obsada 140l -
Dons - 04.03.2010
dokup kirysków tak ze 4 sztuki... to stadna rybka

a nie chciałabyś mieć jakiejś ławicy? neonki Ci się nie podobają?
edit:
to w twojej sygnaturze to wszystkie twoje ryby czy te stare i nowe?
apri cort - 04.03.2010
Domowe rozmnażanie żyworódek to jak hodowla schroniskowych psów, produkuje się ryby, z którymi potem nie wiadomo, co robić. Ja wiem, że małe rybki w akwa ekscytują, ale rozmnożyć żyworódki to naprawdę żaden powód do dumy nie jest...
Masz jakiś pomysł na to akwa? Jakiś konkretny kontynent, biotop? Co chcesz zostawić, a co oddać, konkretnie?
RE: Moja obsada 140l -
apri cort - 04.03.2010
Jeśłi chcesz żyworódki, to zostaw same samce. To tego stadko kirysów i w zasadzie masz pełne akwa. Po co Ci tam samiczka bojka? Neony albo oddaj, albo dokup. Ale masz poważny problem, bo gupiki wolą wodę twardawą, molinezje słonawą, neony miękką. Nie da siętego pogodzić, jeśłi chcesz stworzyć opytmalne warunki rybom.Nie będziesz przecież pakować do akwa łupków, korzeni i dosalać żeby każdemu było dobrze...
Top Custom Printing Service Sydney Blog -
FrankJScott - 17.06.2025
For the person inquiring about custom printed shirts for men, dtg clothing printing, dtg printing australia, make custom shirts cheap, custom print t shirt nz, direct print to garment printer, bulk custom t shirts, order t shirts fast, costume t shirt printing, print your clothes, I highly suggest this
my response on custom printing service Sydney blog or print your t shirt online, quick print tshirts, order t shirt with logo, custom tshirt melbourne, quality custom clothing, t shirt printing website, as colour printed shirts, logo tee shirts, personalized printed shirts, mens t shirt with print, bearing in mind this
get the facts about custom printing service Sydney link bearing in mind custom tshirt australia, t shirt shop brisbane, best online custom t shirts, places that make custom shirts near me, custom tshirt brisbane, digital shirt printing, get shirts made fast, cheap fast custom t shirts, custom t shirts small order, custom shirts brisbane, bearing in mind this
awesome custom printing service Sydney info which is also great. Also, have a look at this
updated custom printing service Sydney link not forgetting sites such as t shirts aus, design your own oversized t shirt, cheap t shirt design, personalized t shirts online, personalised t shirts brisbane, screen printing dtg, print own t shirt, digital clothing printer, best online shirt company, clothing design t shirt, which is worth considering with this
continue reading about custom printing service Sydney advice which is worth considering with make your own t shirt design online, fast t shirts near me, create tshirt designs, clothing print design, create t shirts cheap,
his comment is here for bearing in mind fast delivery custom shirts, tshirt printing cheap, best tshirt printing online, personalised t shirts sydney, garment printer, for good measure. Check more @
Top Trust Administration Company Info 7_06137
Recommended Crypto News Blog -
FrankJScott - 21.07.2025
In reply to the lady inquiring about block mined, bullish crypto news, crypto selling off, coinbase crypto to buy now, breaking news on cryptocurrency, new about crypto, crypto news and analysis, coins news, rise in crypto, altcoin news, new crypto news today, twitter cryptocurrency, blockchain news today, crypto news, bullish altcoins, cryptocurrency on the rise, crypto news last week, crypto down now, latest update on crypto, last halving, I can vouch for this
recommended you read for crypto news link for cryptocurrency market update, cryptocurrency market recovery, crypto industry news, today news in cryptocurrency, last halving, coin in news, article crypto, crypto jump today, trending crypto news, may crypto, news for crypto market, new update about cryptocurrency, market crypto news, latest news crypto, crypto on rise, crypto predicted to rise, whales in crypto market, latest crypto news, the safest cryptocurrency, new update in cryptocurrency, crypto currency news today, breaking crypto news today, breaking news on cryptocurrency, also. See More
Top Rated Double Decker Bed Info 5e401d3